Thomsit - один з ключових брендів компанії «Хенкель». Під цією маркою випускаються професійні системні рішення для облаштування підлог - від ремонту і підготовки підстави до укладання підлогових покриттів.

 УВАГА! На даний момент, - бренд ТОМЗІТ, знову називається CERESIT, при якості, яка й була раніше.

Матеріали Thomsit мають міжнародні сертифікати ISO 9001, ISO 14001 та рекомендовані до застосування провідними виробниками підлогових покриттів.

Швидкотужавіюча ремонтна суміш Thomsit RS 88 (товщина шару 1-100 мм). Призначена для термінового ремонту (закладення тріщин, вибоїн, раковин і т. П.) На горизонтальних і вертикальних підставах з бетону, цементно-піщаних розчинів, монолітних стяжок, а також ангідритових підстав і підстав з асфальтобетону; для ремонту сходових маршів, рамп і т. п .; для вирівнювання поверхонь підстав на невеликих ділянках; для ремонту поверхонь безшовних підлог з підігрівом. Швидкотвердіюча (технологічне пересування можливе через 60 хвилин), що не створює великих внутрішніх напружень при твердінні, висока адгезія до основи, високоміцна, зручна і проста в застосуванні, придатна для підлог з підігрівом, застосовується тільки для внутрішніх робіт, не рекомендується для застосування в якості покриття підлоги.



Самовирівнююча гіпсово-цементна суміш Thomsit DG. Призначена для вирівнювання бетонних, цементно-піщаних, ангідритових і асфальтових підстав статі, в т.ч. обігріваються. Застосовується під укладання підлогових покриттів в сухих внутрішніх приміщеннях. Товщина шару вирівнюючої маси Thomsit DG, що наноситься за один прохід, повинна становити від 3 до 30 мм. Висока адгезія до основи, швидкий набір міцності (технологічне пересування можливе через 8 годин), придатна для машинного нанесення, витримує навантаження від крісел на роликах, придатна для безшовних підлог з підігрівом, низька усадка.




Дисперсійна грунтовка для всмоктуючих мінеральних підстав Thomsit R 777.  Призначена для обробки всмоктуючих мінеральних підстав і збільшення сили зчеплення самовирівнюються сумішей Thomsit з бетонними, цементно-піщаними, ангідритного підставами. Знижує поглинаючу здатність підстави, зв'язує пил і зміцнює поверхню, підвищує адгезію до мінеральних основ, придатна для підлог з підігрівом, не містить органічні розчинники.






Самовирівнююча суміш Thomsit DD. Призначена для вирівнювання основ з бетону, цементно-піщаних розчинів під укладання покриттів (лінолеум, ковролін, ламінат, керамічна і ПВХ плитка), товщина шару за одне нанесення 0,5-5 мм. Міцність підстави на стиск повинна бути не менше ніж у розчину Thomsit DD. Розчинна суміш придатна для влаштування підлог з підігрівом. Висока адгезія до основи, швидко твердіє (технологічне пересування можливе через 8 годин), що не створює великих внутрішніх напружень при твердінні, підходить для машинного нанесення.