Roсkfon - це підрозділ датської компанії ROСKWOOL® Intеrnаtionаl, яка є найбільшим в світі виробником кам'яної вати і знаходиться більше 75 років на ринку. Сукупність компаній ROСKWOOL, заснована в 1937 році, в даний час має 27 заводів з 9,3 тис. Співробітників у всьому світі.

Акустичні стельові панелі Roсkfon виготовляються на 4-х заводах ROСKWOOL, що займаються виробництвом кам'яної вати і розташованими в Польщі, Франції, Нідерландах і Росії. Якщо говорити про типи поверхні, то вони бувають:

  • гладкі матові;
  • мікрорельєфними.

Обидва даних типу можуть використовуватися в більшості стандартних приміщень.

Крім цього, поверхня деяких продуктів Roсkfon спеціально обробляють для забезпечення підвищеної довговічності і стійкості до забруднень.

Типи кромок підвісної стелі

А. СТЕЛІ З ВИДИМОЮ ПІДВІСНОЮ СИСТЕМОЮ

Панелі даного виду - це економічне рішення, яке забезпечує простий доступ до комунікацій, що знаходяться за стелею.

Крім цього, панелі з кромкою А прекрасне доповнення до стелі з прихованою і напівприхованою підвісною системою (наприклад, коли використовуються в якості обрамлення по периметру). Вони можуть встановлюватися в підвісну систему з профілем T15 або T24. Підвісна система буде менш помітна при використанні більш вузького профілю T15.

Панелі з кромкою А можна демонтувати



Б. СТЕЛІ З НАПІВПРИХОВАНОЮ ПІДВІСНОЮ СИСТЕМОЮ

Кромка Е

Дані панелі встановлюються в видиму підвісну систему, яка виглядає поглибленою, утворюючи тінь між панелями.

Ці панелі мають прямокутні або скошені кромки і можуть встановлюватися в підвісну систему з профілем T15 або T24. Підвісна система менше виділяється, якщо використовувати профіль T15.

Стельові панелі з кромкою Е є знімними.



 

Кромка L

Стелі з даних панелей мають помітні, але при цьому вузькі і чіткі шви.

Кромки з прямим кутом (90 градусів) глибоко втоплені, абсолютно щільно прилягають до майже невидимих профілів підвісної системи.

Кромка L одночасно приховує і відкриває ділянки підвісної системи, тому рекомендується використовувати тільки білі профілі.

Дані панелі можна демонтувати.



 

Кромка M

Практично невидимі профілі підвісної системи глибоко втоплені між кромками з чітким прямокутним краєм, створюючи на стелі елегантні тіні.

Для посилення ефекту тіні, можна використовувати профілі чорного або інших кольорів.

Панелі даного типу можна демонтувати.



 

Кромка Z

Панелі з даними кромками підходять для створення довгих, практично монолітних ділянок стелі з розділовими швами у вигляді елегантних тіней.

Кожну панель з кромкою Z можна демонтувати.

У стелю легко і швидко прилаштовуються стандартні елементи HVАС (опалення, вентиляція і кондиціювання повітря) і освітлення.

 


В. ПРИХОВАНА ПІДВІСНА СИСТЕМА

Кромка B

Кромка B використовується, якщо необхідно змонтувати панелі до базової бетонної стелі або поверхні існуючої стелі.



 

Кромка С

Кромка С використовується переважно тоді, коли необхідно монтувати панелі безпосередньо до вертикальної або похилої поверхні. Панелі з кромою С неможливо демонтувати.



 

Кромка D

Використання кромці D доцільно при необхідності невидимою підвісної системи і одночасному збереженні доступу до міжстельового простору.

Для легкості установки і демонтажу панелі з кромкою D мають на двох протилежних сторонах кромки С, а на двох інших - кромки D. Ці панелі повністю знімні.



 

Кромка D/АЕX

Кромка D / АЕX призначена для підвісних стель, що вмонтовуються в підвісну систему Bаndrаstеr для створення гнучкого багатофункціонального простір.

Панелі з кромкою D / АЕX повністю знімні.



 

Кромка G

Кромку G слід використовувати для малої висоти стельової конструкції або при відсутності необхідності розбирати стелю.

Вони кріпляться безпосередньо до бетонної оболонки або на рейки за допомогою кріпильних кліпс типу G.